lauantai 2. toukokuuta 2015

Agilityä ja merta

Taas olen turhan laiska tämän blogin kanssa... Pakko ottaa itseä niskasta kiinni, eihän tästä tule mitään!!

Mutta viime viikon perjantaina matkattiin taas Narskuttimen kanssa Vantaalle. Tiedossa oli agilityä ja lenkki Maijan ja hänen koirien kanssa, jonka jälkeen menisimme Maijan luokse yökylään. Kivaa!

Ensin agilityä. Olen ollut kipeänä tässä nyt kolme viikkoa, tänään voin sanoa ensimmäistä kertaa että ihan hyvä olo jo. Viikko sitten kun yritin agittaa Narin kanssa, ei siitä oikein tullut mitään. Tarvinut juosta kun pari metriä, niin sain ihan hirveän yskäkohtauksen ja yksin keuhkojani pihalle pitkään. Joten tehtiin Narin kanssa kahdestaan hieman ohjausta siten, ettei minun tarvinut juurikaan liikkua. Tämän jälkeen minä nappasin kameran ja Maija treenasi Narin kanssa.


Äiti mulla on niin kivaa!!!!


Vähän tokoakin

Ja sit paljon rakkautta <3
Oli ihana katsoa kuinka Nari seurasi Maijaa ja tämän liikkeitä jotta tietäisi minne se menisi. Ymmärrän, että kokeneet agility koirat tekevät tuota, mutta että ihan aloittelija Narikin! Hyvin huomasi, että se tulee koiralta ihan automaattisesti.

Maija vähän kokeili Narin kanssa makuulle menoa ja huomasi, että Nari hirveän herkästi lässähtää toiselle lonkalle. Ei ollakaan pitkään aikaan taas makuutreenejä tehtykään, joten pitääpä alkaa taas sitä kyttäilemään enempi.

Maija keksi, että kokeillaan Narin kanssa ihan ekaa kertaa keinua. No pieni pehkohan kun rakastaa puomiakin, niin ajatteli että keinu on yhtä ihana ja juoksi ihan täysiä, eikä Maija ehtinyt mukaan ja keinu rämähtikin sitten kovaa alas ja Nari toki järkyttyi. Joten panta avuksi, ettei liikaa rynnitä. Alkuun pelotti, mutta lopulta Nari hokasi ettei keinu ollutkaan mikään tappolaite.

Pannan kera vähän rauhallisemmin

Huh, selvisin!

Vähän keinutellaan

Jeee!!

Joo just siitä rapsuta
Seuraavaksi Maija päätti kokeilla Narille niin rakasta puomia. Noh, herkkäpylly collie keksi, että sekin varmaan keikkaa alta, niin eihän hän voi!! Nari hyppäsi jo ylöspäin kiivetessä pois puomilta. Joten pannasta kiinni ja rohkaisua pöllielle.

Mutku en uskalla

Nari löysi lapsen lapion ja sehän oli ihan paras!


Lopulta juostiin jo entiseen malliin ihanaa puomia!
Nari on kauhean huono palkkautumaan leluilla, mutta kun se rakastui tuohon lapioon, niin Maija keksi että se voisi tykätä patukasta. Eli pitääpä joku päivä kävellä Narin kanssa eläinkauppaan ostamaan sille patukka, jos saataisi vähän lisäintoa vielä treenaamiseen.

Oli ihanat agilitytreenit vaikka itse en kauheasti päässytkään osallistumaan, Nari ainakin nautti ihan täysillä!

Seuraavaksi Maijan auspait pääsi hommiin ja muutama kuva niistäkin.
En anna, lällällää

Ärh!!


Muutama kuva? Noh, vähän enemmän ;D

Treenien jälkeen käytiin pienellä kävelylenkillä.Tapsa nauttiiTapsalla oli maailman hirvein ongelma!!

Pallohirmun pahin painajainen
Maija laittoi aussiet autoon ja päästi Tapsan hakemaan pallon. Voi sitä noutajan riemua! Tara pääsi vielä tekemään vähän agilityä ja Nari sai olla mukana. Oli molemmat niin iloisia, ettei sitä voi edes kuvailla mitenkään :D
Tapsa oikein lentää!


ANNA PALLO
Narin oli vähän vaikeaa olla nätisti Tapsan kanssa, se ei aina muista että Tapsa ei enää ole nuori ja sen kanssa ei voi ihan niin rajusti leikkiä.

Loppuilta sujui Maijan luona ja baarissa Maijan synttäreitä viettäen. Oli hirmuisen kivaa!

Lauantai aamuna heräiltiin oikein hitaasti ja koska minulla ei ollut kiirettä kotiin ja ilma oli mitä ihanin, päätettiin että lenkki on jossain tehtävä.

Maija halusi jonnekin uuteen paikkaan ja lopulta päätettiin että mennään Uutelaan meren rannalle. Ei kyllä kaduttanut, lenkki oli mitä onnistunein, ensin ihanaa metsää ja kallioita, sitten meri ja siellä riehumista ja taas ihanaa kallioista metsää pitkin takaisin <3 Päätettiin, että sinne mennään ehdottomasti uudestaankin ja pian! Myös piknikiäkin sinne suunniteltiin.

 

Kyllä sielu lepäsiKohti merta


Koirat irti hihnasta ja vapauss!
Meren rannalla oli niin ihanaa! Nari kävi ensi kertaa elämässään meressä ja kyllä se nautti. Pakko viedä se pian taas veden ääreen.

Paluumatkalla poikettiin pellolla, Maija halusi kokeilla miten aussiet muistavat erään tempun.


Nauru yritti, ideaa oli mutta ei siitä mitään tullut


Kidakaan ei onnistunut

Tapsa kutsuttiin paikalle ja muori näytti et no näin vaan, ettekste muka osaa 

Hieno mamma <3
Pahoittelen taas kuvamäärää ;DD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti