maanantai 9. maaliskuuta 2015

Kaiken näköistä taas

Tiistaina oli tosi kiva keli, not. Lohjalta lähtiessäni satoi kaatamalla vettä. Kirkkonummelle kun pääsin hakemaan Siljaa ja Jeniä, satoi rännän ja veden sekaista. Kun oltiin perillä Vantaalla, josta Oona mudien kanssa liittyi seuraan, satoi räntää. Ihana sää mennä koirien kanssa pitkälle lenkille!Tosi ihanata. Kamerankin viitsi ottaa vain sen takia mukaan, että sillä on kunnon laukku minne sen sai suojaan.

Mutta yhtäkkiä sade loppui kuin seinään ja tuli kirkasta ja kaunista. Ei nyt aurinkoa sentään, mutta muuten todella kiva keli. Ihanaa!

Rakkauttaaaaa

Meidän nelikko

Jeni sanoo et jo riittää, nami tänne!

Pennut! Tai en tiedä onko Nari enää niin pentu
Ren sanoo että minä ekana!


Hyvin huomasi kuinka surkea kunto Narilla on. Se aikansa juoksi muiden perässä, mutta lopulta ei enää jaksanut. Ora myös huitaisi Naria vahingossa kepillä päähän, niin Naria alkoi vähän pelottaa tuo keppiä koko ajan kantava mudi. Hakkaa perketti vie!

Lenkki sujui oikein mukavasti, pari tuntia siellä vierähti. Mutta hauskuus ei toki loppunut tähän, ehei! Sillä Silja ja Oona koirineen, tulivat luokseni yökylään! Pakattiin siis koirat autoon ja ajettiin Lohjalle.

Nari oli hetken vähän hämillään kun sen kotona oli kolme koiraa. Ora sai heti oman yksiön makkarista, sitä kun ei pentujen touhut kiinnosta. Pennut nukkuivat väsynsä pois ja sitten alkoi leikki, Nari löysi Renistä oikein ihanan ystävän ja ne painivatkin aika huolella. Narilla tosin alkoi olemaan tuollaisia alistamis elkeitä, se nimittäin pari kertaa meinasi alkaa astumaan Reniä... Tosi kiva jee -.-

Yö meni hienosti. Oona ja Silja nukkuivat makkarissa pentujen kanssa ja minä Oran kera olkkarissa. Aamulla vielä painit ja juoksukisat ulkona ja sitten vietiin tytöt kotiin.

Oli ihan mahtava yökyläily, kiitos tytöt! Nari oli melkoisen naatti ja niin olin kyllä minäkin. Nukuttiin aikalailla koko keskiviikko.

Osallistuttiin myös facessa kiertäneeseen "piirrä koirasi nameilla" haasteeseen. Nari oikein yllätti, niin hienosti se oli!


Näin taitavasti! Mun pieni rakas <3 Lopulta ei kytännyt nameja minun asetellessa niitä, vaan tapitti silmiin vain, että koska saa ottaa ;D Ihana pehkoseni <3

Pidettiin myös torstai iltana (muistaakseni) tokohetki ulkona. Nari oli ihan liekeissä! Treenattiin sivulla oloa, paikalla istumista ja paikalla makaamista kun kävelin edes takas. Paikkamakuu on parantunut ihan huimasti, vaikkei olla sitä juuri harjoiteltu!
Lelua ei ollut mukana, joten palkkasin namien lisäksi kädelläni ja Nari roikkuihin käsivarressani oikein muristen kun sillä oli niin siistiä! Ihana pehko eläin <3

Myös tänään tapahtui jotain oikein jännää ja kivaa, mutta siitä lisää seuraavassa postauksessa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti