lauantai 6. syyskuuta 2014

Kaveri yökylässä

Eilen me saatiin Narin kanssa kaverit yökylään. Kaverini Jenna tuli yökylään Hyrrä aussiensa kanssa.
He saapuivat iloksemme eilen ja ensi töiksi käytiin lenkillä. Pennuilla oli hauskaa juosta, mutta harmiksi Hyrrä osoittikin selvästi, että sillä on pissatulehdus. Leikit loppuivat siis aika lyhyeen, mutta Nari ehti kyllä väsyä jo.

Kuvista mikään ei onnistunut, mutta tässä nyt jonkinlainen...


Kivaa tytöillä oli ja vauhtia riitti!

Sisällä ne painivat myös jonkin verran, Hyrrä oli hirveän innoissaan minun hiiristä ja jaksoi niitä kytätä lähes taukoomatta. Höpsö. Hyrrä sai illalla onneksi jo lääkettä, niin alkoi olo paranemaan ja jaksoi Narin kanssa taas vähän painia.

Tänä aamuna käytiin viereisessä pikku metsässä aamu pissalla, koirat olivat irti ja rallittivat minkä ehtivät ties miten kauan, meidän Jennan kanssa seisoskellessa metsän keskellä.
Sisällä saivat aamupalan ja pian jatkui leikki. Käpyä söivät yhdessä somasti, kun käpy oli toisella, toinen odotti vieressä tilaisuutta napata käpy. Heti kun toinen vahingossa irrotti kävystä, toinen nappasi sen. Ne olivat niin suloisia kun selkeesti molemmat halusivat saman kävyn, mutta silti mitään riitaa kävystä ei ollut. Narikin yritti yhdessä kohtaa ottaa käpyä suoraan Hyrrän suusta. Ihania!

Nyt minulla on hyvin väsynyt pieni collie :) Se on nukkunut aikalailla koko päivän. Ihan hyvä, sillä huomenna taas luvassa koiratreffejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti