sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Koiria siellä, koiria täällä

Nari sai tänään uuden koiraystävän kaverini Samu seropista. Samulla on vähän ongelmia toisten koirien kanssa, kaverini pyysi että me mentäisi heidän kanssa hiekkakuopalle, kun Samu luultavasti ei pennulle niin kovin rähisisi kuin mitä aikuiselle.
No mehän lähdettiin innolla tapaamaan uutta koirakaveria!
Samu oli todella nätisti, ei mitään rähinöitä, ei mitään murinoita eikä mitään. Karvat oli alussa vähän pystyssä, mutta todella kiltisti se oli Narin kanssa, ei mitään ongelmaa.
Naria pelotti kovasti uusi ystävä ja se heittäytyi koko ajan vaan selälleen. Kunhan alkujännityksestä päästiin, koirat juoksivat yhdessä pallon perässä ja tutkivat ympäristöään.

Apua, älä syö
Nari the kaikkien kaveri
Lopulta iski väsy


Kivaa oli. Olin todella rakastunut tuohon hiekkakuoppaan, miten en ole aikaisemmin käynyt koirien kanssa hiekkakuopalla?! Kuvista onnistui lähes jokainen, koirilla oli tilaa ja itse näki kauas ja pystyi reagoimaan paljon ennen kun koira tajuaisi jos joku lähestyisi. Ehdottomasti lisää hiekkakuoppailua kiitos!!

Illemmalla ajeltiin vielä Vantaalle ja Sipoonkorpeen lenkille Maijan ja hänen koirien kanssa. Oli aivan mahtava lenkki, koirat viipottivat keskenään metsässä ja me juteltiin Maijan kanssa kaikesta maan ja taivaan väliltä. Todella mukava ja rentouttava metsälenkki.

Kuvat ei onnistuneet läheskään niin hyvin, mutta aina ei voi voittaa! :))

Loppuun vielä muutama Maijan ottama kuva.

Me 
Ihan mahtavaa oli!

Torstaina Nari menee Maijan luokse hoitoon ja lauantaina he matkaavat Narin toisiin mätsäreihin. Minä harmikseni olen töissä, joten en pääse mukaan, mutta peukut pystyyn että Nari on hienosti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti