lauantai 13. syyskuuta 2014

Toiset mätsärit

Nari on ollut keskiviikosta asti Maija-kummin luona hoidossa, koska olen itse ollut niin kipeä, etten kunnolla pystynyt käyttämään sitä edes pikaisesti ulkona. Katsoin parhaimmaksi antaa sen hoitoon, sillä onkin ollut mitä mahtavin puoli viikkonen Maijan luona!

Maija on treenaillut Narin kanssa jonkin verran ja on kuulemma todella ylpeä pienestä pehkosta. Se on ollut todella reipas ja ahkera treenihaukku ja selkeästi siitä on vaikka mihin. Hyvän harrastuskaverin olen siis itselleni saanut ;)
Nari oli treenannut myös pientä agirataa! Ensin oli este (ilman puomia tietenkin), sitten putki ja taas este. Oli mennyt kuulemma oikein hienosti ja ohjautunut putkeenkin ilman sen suurempia apuja. Voi parhaus pentu!
Kuva by Maija

Tänään oli Narin toisten mätsärien vuoro!
Nari oli kuulemma käyttäytynyt tosi hienosti, oli jaksanut seistä pönöttää mallikkaasti ja oli ravannutkin hienosti ilman ainuttakaan pomppukoikkaloikkasta, jeee! Punaisen nauhan se olikin itselleen saanut. Seuraavan kerran kehässä alkoi väsymys painaa ja Nari oli alkanut maasta etsimään kuvitteellisia nakki herkkuja. Se ei siis sijoittunut taaskaan, mutta olen hirmu ylpeä pienestä ja niin Maijakin on. Todella mahti pentu!

Alla muutama kuva, jotka on kuvannut Sara.
Katsokaa nyt sitä! Ihan kuin ammattilainen, minun pieni puikkonokkaeläin toisissa mätsäreissään <3 Kyllä on mammalla itku herkässä, niin taitava lapsonen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti