keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Lauantain Kirkkonummen lenkki

Lauantaina matkattiin Kirkkonummelle lenkille. Tarkoitus oli nähdä isommassa porukassa, mutta lopulta paikalla oli minun ja Narin lisäksi vain ystäväni ja hänen kaksi koiraansa. Toisen koirista, Kinan, Nari on nähnyt ennenkin, mutta Lumo husky oli uusi tuttavuus sille. Kuljettiin ensin vähän metsää pitkin ja käytiin kahlaamassa ojassa (tai koirat lähinnä). Metsästä reitti jatkui pelloille ja sielläkin koirat pääsivät kahlaamaan. Narilla oli hirmu kivaa kavereiden kanssa, kovasti se koitti pysyä niiden vauhdissa kun ne juoksivat pitkin peltoa, mutta eihän sen nopeus vielä riittänyt... Mutta vielä joskus!


Nari joutui myös ylittämään pari puusiltaa. Ensimmäiselle ei uskaltanut vaikka kuinka koitin houkutella, mutta kun Kina meni kerran sen yli, meni Nari vauhdilla perässä! Toista siltaa ei niin paljoa aristellut, kulki sitä edes takaisin, vaikkakin hyvin varovaisesti.

En uskallaaaaaa

Kina ja Nari johtaa letkaa


Ei mua oikeesti pelota, esitän vaan!Apua apua apua...

Sini simmu <3


Lumo söi vähän viljaa :D


Lopulta minulla oli hyvin väsynyt pentu, joka nukkui koko loppu illan saunassa, kävi vaan välillä kanssani ulkona ja söi, jonka jälkeen takaisin unille. Ihanaa kun nuo pienet väsyvät niin nopeaan :)Anna ruokaaa!

Kina poseerasi kivellä ties miten kauan

Rakas puikkonokka <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti