maanantai 14. heinäkuuta 2014

Todellinen toiminta viikko!

Huomasiko kenties, että minulla oli viime viikolla viimeinen loma viikko? Kyllä oltiin niin paljon menossa pennun kanssa, että huhhuh! Kai se piti ottaa ilo irti kaikesta vielä kun oli aikaa.

Tiistaistahan jo kirjoitin, kuinka saatiin ensimmäinen rokotus ja käytiin koirakavereiden kanssa lenkillä Sipoonkorvessa.

Keskiviikkona suunnattiin Hyvinkäälle katsomaan agility epiksiä. Nari pääsi turisteilemaan porukkaan, johon kuului paljon koiria ja ihmisiä. Neiti otti oikein rennosti ja olin hyvin ylpeä. Nauru auspain kanssa ne vaan painivat menemään, ei kauheasti stressannut mikään.
Nari oppi myös, että jos aikuinen koira varoittaa, niin se ei varoita loputtomiin. Oli nimittäin pakko härkkiä kaverin koiraa tämän varoituksista huolimatta ja lopulta koira ärähti. Nari piti ihan hirveät paniikki huudot, kiljui vaan ja yritti repiä itsensä valjaista irti jotta pääsisi karkuun. Mökötti meille pitkään, kun me ei huomioitu arvon neidin hätää ja draamailua. Josko oppi jotain, tuskin...

Painitaan!

Tämä oli hirmu ihana ja nopea


On se ihan selväjärkinen... oikeesti!


Moi!

Rennosti Naurun kanssa

Colhu

Sivulle tuloa!

Maija ja Nauru voittivat!!

Kidu
Tääkin oli hirmu kaunis valkoisine sukkineen
Semmonen päivä! Kivaa oli, kiitos Maijalle ja Sadulle seurasta.

Torstaina matkattiin Viikkiin tapaamaan kaveriani ja hänen aussie pentuaan Hyrrää. Hyrrä on Naria vanhempi ja sen leikit ovat jo aika rajuja ja meneviä. Hienosti Nari kuitenkin pysyi mukana, ensin vähän jännitti mutta kun se tajusi ettei Hyrrä ole paha, niin tytöillä oli oikein hauskaa! Lenkkeiltiin pelloilla ja kallioisessa metsässä. Tytöt saivat olla vapaana ja juosta ja riehua, Nari alkoi loppu matkasta väsyä ja sain lopulta kantaa sen autosta kotiin :DHyrräKovaa!

Vetoleikki


Torstai illalla suuntasin vielä parin kaverin kanssa Lohjan rantajameille katsomaan kännisiä ihmisiä Narin kanssa ja muutenkin sitä hälinää siellä. Ei kauaa viitsitty olla, kun ei Naria stressannut yhtään. Se vaan leikki omiaan, kerjäsi minulta namia tai nautti vieraiden rapsutiksista. Reipas pikku likka <3

No perjantai sitten! Matkattiin Vantaalle, ja sieltä kaverin kyydissä tallille katsomaan hevosia. Nyt oli kyllä jännää! Hevoset olivat mielenkiintoisia mutta pelottavia. Uusi koirakaveri oli kauhean vallaton ja kova ääninen. Nari oli kuitenkin hienosti, nenittelikin lopulta yhden hevosen kanssa hieman. Hieno tyttö, mennään varmasti uudestaankin!


Tämä tamma oli hirmuisen kaunis <3 Rakastuin
Iiro setä oli pelottava


Ville ori ei antanut kiinni...


Lopulta kaverini Maija kesytti sen


Nari järkyttyi kun Maija kummi kiipesi hevosen selkään. Sen ilme oli oikeasti jotenkin näin O_O

Me Ville orin kanssa <3

Melkonen viikko etten sanoisi! Viikonloppu sujui rauhassa kotona. Tai hepuloiden Narin osalta, minä lepäilin.

Huomenna on taas luvassa ohjelmaa. Mitä, se ei ole vielä täysin varmaa... Selviää huomenna ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti