keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Koiranpennun tuhoja

Nari on ollut suht kiltti pentu. Ihan pienenä se kerran suolesti lelunsa ja pumpulit oli pitkin kämppää. Ei siis mitään vakavaa.

Eräänä yönä se oli repinyt pienen palan tapettia seinästä, mokoma. Onneksi ei ole jatkanut tuota *kopkop*

Joku aamu heräsin, kun lankaa oli pitkin kämppää. Onneksi kutomukset ei olleet tuhoutuneet.

Eräs päivä kun tulin koulusta kotiin, en meinannut päästä ovesta sisään kun oli lankarullia oven edessä. Nari oli hakenut sängystä (johon en tiennyt sen vielä pääsevän) kesken eräisen sukan. Kudoin sitä kolmesta eri langasta ja nyt sukka oli puoliksi purettu ja lankoja oli pitkin poikin. Voih. Langat on kiva juttu.

Viime viikolla huomasin, että Nari on kovasti nakertanut kahta tuolia. Tässä pahemmasta tapauksesta kuva


Oho! Onneksi en ole vielä ehtinyt hiomaan noita ja maalaamaan valkoisiksi :D Sitten harmittaisi enemmän. Ja ilmaisethan nuo minulle olivat, joten ei ole suuren suuri menetys.

Tänään Nari oli kaivanut pöydältä upouuden valopannan. Juuri sunnuntaina sen sain eikä olla vielä kertaakaan ehditty käyttää. No, enää ei käytetäkään, koska Nari tuhosi sen niin perusteellisesti, ettei siitä tule enää kalua. Ei kun uutta ostamaan!

Nari oli tänään myös ottanut pöydällä olleen muovipurkin, jossa oli suolaisia snacksejä. Purkki on ollut siinä oikeesti monta kuukautta ja nyt pentu oli sen keksinyt. Saanut purkin auki ja syönyt kaiken. Vielä ei ainakaan valita oloaan...

On myös hieman nakertanut sänkyäni, muttei onneksi pahasti. Se harmittaisi minua suuresti.

Mutta suuremmilta tuhoilta on ainakin vielä vältytty *kopkopkopkopkopkopkop* Kumpa Nari ei ainakaan asuntoa tuhoaisi. Olenkin sanonut, et tuoleja saa syödä ja mattoja, kuhan ei pistä kämppää remontti kuntoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti