lauantai 11. lokakuuta 2014

Pentuetapaaminen

Tätä päivää oli odotettu kuin kuuta nousevaa. Meillä oli pentuetreffit. Kaikki pennut omistajineen matkasivat kasvattajan luokse Vihtiin ja pentujen isä tuli myös paikalle omistajineen.

Oli ihan super mahtavaa nähdä Narin sisarukset taas, viimeksi kun ne on nähnyt viittä vaille kahdeksan viikkoisina, eli neljä kuukautta sitten. Pennut olivat kasvaneet hurjasti, yllätyin miten suuri koko ero uroksilla ja nartuilla jo oli.


Leevi ja Nari

Unna ja Nari


Narskutin kerjää huomioo

Leevi veljen mielestä Nari riehui liikaa, joten se antoi Narille kurinpalautuksen. Nari makasi ihan hiljaa liikkumatta sen alla vähän "hohhoijjaa" asenteella ja odotti et Leevi kyllästyi ja meni pois. Tämän jälkeen Nari jatkoi riehumistaan :DPennuilla synkkasi oikein hyvin. Suurin osa pennuista oli pidättyväisiä vieraita kohtaan ja kaipasivat vähän aikaa, ennen kun tulivat silitettäväksi. Nari oli toista maata, se tuli vauhdilla luokse jos joku kutsui tai meni kyykkyyn. Ihan pöhkö pentu. Kiipesi se kasvatti isin syliinkin.Sylivauva Nari

Veli tykkäsi Narista :D

Veljes rakkautta

Merle rakkautta
Unna kaunokainen

Edun, pentujen isän, näkeminen oli myös todella mukavaa. Komea uros, joka ei kertaakaan ärähtänyt pennuille vaan sieti näiltä kaiken. Haisteli uteliaasti ja oli lempeä isä.

Edu sai heti huomiota


Komea Edu
Isi ja Nari <3IsiiiiiiRosa emän tullessa pihalle, oli lauma jo aika valtaisa, kymmenen collieta ja yksi vieraileva tähti.

Rosa  on vähän täpäkämpi luonteeltaan kuin Edu ja se pitikin pentuja kurissa ja nuhteessa.

Ärrr


Rosa <3


Nari väsähti

Rauha sisko

Trikki tytöt

Nari joutui tarkkaan haisteluun


Rosa ja Rauha


PerheUnna kaunotar


Nari meni hakemaan rakkautta

Ja saikin sitä paljon

Äiti ja tyttäret, luulisin...

Rauha poseeraa

Nari yritti saada Rauhaa leikkimään kaikin keinoin. Ujo Rauha meni aina karkuun, joten Nari lopulta heittäytyi selälleen ja heilutti kauheesti häntää, jotta Rauha tajuaisi ettei vaaraa ole. Rauha ei silti leikkinyt Narin kanssa

Vanhemmat

Joku komistus

Ja toinenkin
Urokset olivat niin saman näköisiä keskenään kun oli neljä trikkiä. Minulla meni jo heti alussa sekaisin kuka on kuka. Kun paikalla olivat vain Leevi ja Lalli, niin vielä erotti ne toisistaan, mutta kun Roi ja Niko saapuivat, niin sekasotkuhan siitä tuli.

Nari oli joukon pienin, mutta silti kukaan ei saanut sitä kiinni kun se lähti juoksemaan. Unna sisko pysyi aika hyvin perässä, mutta Nari oli silti selvästi nopein.
Kamerani ei tietenkään pysynyt juoksevien pentujen perässä... -.-


Nari ja Unna kisailee
Otettiin vielä perhekuva, jossa vanhemmat ja kaikki pennut ja sen jälkeen pennuista yksittäis kuvia. Saan niitä joskus ja lisäilen tänne sitten :)

Ehdottoman mukava ja kiva päivä oli tänään, kiitos hirveästi kasvattajalle koska järkkäsi tälläisen ja kiitos kaikille kun olitte mukana! Oli niin ihana nähdä Narin perhe.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti