torstai 5. helmikuuta 2015

Kirkkonummella lenkillä

Viime viikolla matkustettiin ihan liian pitkästä aikaa Kirkkonummelle ja mentiin lenkille Siljan ja hänen koiriensa Kinan ja Jenin kanssa. Oltiin suunniteltu tätä lenkkiä pitkään ja viimein se onnistui!
Olin odottanut tätä paljon, koska Kina on todella kova juoksemaan, niin ajattelin että nyt Nari saisi viimein kunnon juoksukaverin. Ainakin toivoin sitä todella.Ja niinhän siinä heti kävi! Kina lähti ja Nari ampaisi perään. Eihän Narilla ollut paljoa mahiksia pysyä moisen pinkojan perässä, mutta hyvin se silti pysyi ja jaksoi. Kyllä oli Narilla hauskaa juosta toisen koiran kanssa :)

Oikee karvamonsteriJeni on tuommoinen sievä pieni pentunen. Olen sen tavannut pari kertaa aiemminkin, mutta Nari ja se näkivät nyt ensi kertaa. Oltiin vähän mietitty, että ne leikkisivät kauheasti, mutta Kina varasti kyllä Jenin huomion täysin :D Vasta kun Silja otti Kinan istumaan viereensä, saivat pennut vähän riehua keskenään.

Pus!

Jeni söppänä

Nari ei ymmärrä


Minulla oli taas kerran vaihteeksi kameran asetukset ihan päin jotain sanonko mitä -.- Otti niin päähän lenkin jälkeen huomata, että lähes kaikki kuvat olivat roskiskamaa... Mutta tämähän toki tarkoittaa vain sitä, että lenkki pitää uusia mahdollisimman pian ;)Keppi oli ihan paras! Oikeasti se oli joku koiranputken varsi... Mut hyvin kelpasi :D

Kaverikuvakin piti tietenkin ottaa :) Jeni ei ihan malttanut pysyä paikallaan, joten se ei nyt osallistunut kuvaan ;DLoppuun vielä pari kuvaa pentujen leikistä. Niillä oli kyllä ihan hauskaa juosta kahdestaan :) Ei kyllä mitään painia saaneet aikaan, mutta ensi kerralla sitten!

Lenkin jälkeen mentiin vielä Siljan luokse katsomaan leffaa :) Oli ihan hirmu kiva päivä, kiitos Silja! Pian uusiksi :)

2 kommenttia: