lauantai 30. elokuuta 2014

Ensimmäiset mätsärit!!

Lohjan Aurlahdessa oli tänään mätsärit. Päätettiin Maijan kanssa jo reilu kuukausi sitten, että sinne mennään. Nari olisi tarpeeksi vanha, jotta voisi käydä ensimmäistä kertaa kehässä.

No sinne mentiin, hyvän porukan kera tietenkin! Maija, hänen äitinsä ja heidän ystävänsä Petriikka, minä ja oma äitinikin tuli käymään. Koiria mukana meillä oli Narin lisäksi Nauru, pommit Rosa ja Mimmi, kleini Eppu ja äidillä hänen saku uros Onni.
Onni ei ole juurikaan nähnyt toisia koiria, kun he asuvat ihan maalla, joten äiti tuli testaamaan miten poitsu käyttäytyy tämmöisessä tapahtumassa. Onni oli tosi nätisti, innoissaan tietenkin ja vähän se tylsistyi, mutta niin hienosti malttoi seistä ja olla! Mussu <3

Oltiin ajoissa paikalla, joten saatiin vähän odotella ja seurustella. Koirat ottivat kivan rennosti, Nari olisi halunnut koko ajan leikkiä Naurun kanssa, mutta sidoin sen kiinni vähän kauemmas ja ihan hienosti se siellä malttoi olla.


Rosa söpöläinen <3


On sillä neljä jalkaa, vaikkei siltä ihan näytä


Sain Epusta uuden ystävän, se oli aika ihana <3

Onni ja Naurukin löysivät toisensa. Ne ovat saman ikäisiä ja yhtäkkiä niillä vaan kolahti!

Leikki oli vähän onnetonta tietenkin, kun kiinni joutuivat olemaan, mutta niillä oli silti kivaa. Taas sai olla ylpeä Onnista, eipä se ole juuri tainnut koirakavereiden kanssa leikkiä, kun oman talon koirat eivät oikein leiki...

No mutta Eppu <3
Pian siirryttiinkin Maijan ja Naurun kanssa kehän laidalle odottelemaan Naurun vuoroa. Maija tuskaili menevätkö Nauru ja Mimmi päällekäin, mutta onneksi Petriikka ystävällisesti vei Mimmin kehään.
Nauru kaunokainen odottelee kehään pääsyä

Vitsi nää koirat on valtavia!

Joko pääsee?

Ai ei vielä...

No joko?

No jo!
Nauru oli kehässä taas pätevä, kuten aina. Kävin Narin hakemassa tässä välissä, sillä sen vuorokin olisi aivan tuota pikaa.

Naurun kilpakumppani

Hienosti

Nari katseli Naurua kehässä
Narin ensimmäisestä käynnistä kehässä minulla ei ole yhtään kuvaa. Luulin ottaneeni, mutta kamerassa ei ollut yhtään onnistunutta? No, Narin kilpakumppanina oli 5,5kk sekarotuinen. Molemmilla pennuilla oli vähän ravailu ongelmia, Nari pomppi lihapullan perään, mutta ravasi kuitenkin ihan nätisti muutaman askeleen ja seisoi todella nätisti!
Kilpakumppani ei oikein seissyt, eikä tainnut ravata askeltakaan kun vaan laukkaili ja hötkyili. Nari sai siis punaisen nauhan ja minun kädet nousivat ilmaan, jee Nari!

Seuraavaksi olikin Rosan vuoro. Sillä oli hirmuisen hauskaa. Kulki Maijan vierellä jee-ilme naamalla, vilkuili aina välillä Maijaa ja jos olisi osannut puhua, olisi se sanonut "Tää on hirveen kivaa!!!".


Seuraavaksi olikin taas Naurun kehän vuoro.

Jättimäinen kilpakumppaniAivan ihana venakko!
Nauru sijoittui toiseksi, jeeee! Hyvä Naurulainen. Riensin kuvaamaan ja pian Maija jo karjuu "Hae Nari!", oli sen kehäänmenon aika ihan pian. Ensin kuvat Naurusta.
Super Nauku!
Narin kehän vuoro. Pentuja oli kehässä hirveä määrä. Maija sanoi, että häntä pelotti miten Nari malttaisi ravata kun edessä ja takana menee pentuja. Vielä mitä, Nari ravasi reippaasti eteenpäin, ei pomppinut Maijan päälle, ei pomppinut muita pentuja kohti, ravasi niin nätisti kuin nyt tuon ikäinen voi vaan ravata!

<3

<3

Pieni kilpakumppani sheltti, joka oli luokkansa toinen

<3 <3 <3

Nari ei sijoittunut, mutta se seisoi niin nätisti, ei minkäänlaista ongelmaa ja voi että sentään! Kyllä mamma oli nyt niin ylpeä lapsestaan, meni paremmin kuin hyvin, voi muruni <3

Näin oli mätsärit ohi ja jäljellä Narin ja Naurun rallitus. Mentiin vähän matkan päähän pienelle nurmikentälle ja tytöt saivat leikkiä.

Nari oli vähän laiska, niin Nauru päätti repiä siihen vauhtiaVoi että oli tytöillä kivaa! Hieman laiskaahan tuo oli, Nari oli aika väskä. Hyvin näyttelypäivä väsyttää pennun, se on ollut koko viikon huonolla liikunnalla, kun itse olen sairastellut ja ajattelin että sillä olisi virtaa ihan hirveästi! Noh, päivä oli pitkä ja jännä, väsynythän pentu sen jälkeen on. Nukkuu yhä edelleen. Kai sillä oli kivaa =) JEE!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti