torstai 7. elokuuta 2014

Kuulumisia

Viime viikon lauantaina ystäväni Nea matkasi luokseni Ria käppänäsä kanssa. Nari sai siis oman kokoisen leikkikaverin! Narilla oli hauskaa, vaikkakin Ria oli vähän pelottava kun piti ääntä leikkiessään. Nari luuli sen olevan vihainen :D Vauhtia riitti kuitenkin.

Apua se huutaa!


JEEEE

Eilen suunta oli kohti Mäntsälää ja mökkiä! Siellä oli isäni, siskoni, veljeni ja hänen tyttöystävänsä sekä maailman rakkain veljenpoikani. Ja tietenkin ranta! Pääsin itse heittämään talviturkkini viimein ja Narikin ui ensimmäisen kerran. Kyllä vauhtia riitti tytöllä kun se juoksi ja loikki vedessä ja spurttasi hetken rannalla ja taas veteen. Noutoleikkejä ja vetoleikkejä, vieläkin on pieni paimen väsynyt.

Uitettu rot... koiraLaituri oli alkuun tosi jännä, eikä Nari uskaltanut tulla sinne ollenkaan! Houkuteltiin letulla ja lopulta laituri ei pelottanut enää yhtään, jee!
Iso tyttö jo <3
Huomenna suunnataan takaisin mökille ja ollaan nyt yökin. Lauantaina matka jatkuu Vantaalle, jossa Nari näkee koirakavereita, tuttuja ja yhden uudenkin. Vantaalla ollaan yö ja sunnuntaina maailman voittajaan. Tulee kivaa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti