lauantai 16. elokuuta 2014

Nari hoidossa

Kuten viimeksi lupasin, kirjoitan nyt Narin hoitojaksosta Maijan luona. Nari jäi siis viime viikon sunnuntaina Maijan luo Vantaalle hoitoon, hain sen keskiviikkona pois. Melko pitkään se oli siis hoidossa ja erittäin aktiivisessa paikassa, joten kerrottavaa riittää!

Nari oli tietenkin oikein onnellinen juuri tässä hoitopaikassa, koska maailman ihanin paras kaveri Nauru! Kuulemma painia ja leikkiä oli riittämiin! Nari oli nukkunut ensimmäisen yönsä oikein kivasti eikä se pahemmin kuulemma mammaa kaipaillut :D Välillä oli ollut vähän ihmeissään, että missä mamma ja miksi näin paljon koiria.
Maanantai aamuna se oli kävellyt reippaasti itse rappuset ylös rappukäytävässä ja mennyt itse hissiin. Tätä ei ole ennen tapahtunut! Hieno pätevä pentu, Maija meinasi, että sillä oli ehkä tosi kova kiire syömään.
Maanantaina Maija laittoi minulle näin: "Narista tulee supertokoilija! Tein sen kanssa taas noudot ja sillä oli hauskaa. Lisäksi se kävi operantisti ruudussa ja sai naksun ja palkan siitä. :)  Kokeilin myös näyttelyhihnaa, ei välittänyt siitä mitään ja esiintymäänkin sain kivasti! Superlapsi!" Että tuli niin hyvä mieli tästä kommentista! Miun pieni <3

Tiistaina Maija koirineen sekä Nari olivat matkanneet Maijan äidin luokse. Maijan äidillä on kolme pommia ja kanoja. Nari oli kuulemma ollut hyvin ihmeissään pommeista, pienen pieniä karvapalloja! Ei kai ihan ollut ymmärtänyt, että ne on koiria. Kanoista ei paljoa välittänyt, mutta kanankakka kuulemma maistui.

Mimmi pommi
Keskiviikkona ennen kun hain Narin olivat Maija ja kumppanit käyneet jäljestämässä ja Narikin oli saanut tehdä pienen namijäljen. Pätevä pentu kuulemma. Ei ollut säikkynyt ukkosta, eikä ampumistakaan (tosin silloin oli ollut autossa, mutta kuitenkin). Nari oli myös tokoilemaan päässyt keskiviikkona, kuten nyt jokaisena päivänä muutenkin.

Tapsakin oli leikkinyt Narin kanssa kaksi sekuntia!!
Loppuun pari videota Narista, melko pätsky pentunen <3


Maija kuvasi noutoja

Oona kuvasi nostoja

Melko mahti kakara vaikka itse sanonkin! Ollaan tuota jälkimmäistä treeniä harrasteltu kotonakin, Nari on niin intona kapulasta! Oppinut hyvin, että sitä nostamalla saa kauheesti kehuja ja nameja ;D

Maija saa lisätä jotain, jos tulee jotain tärkeää mieleen :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti