torstai 21. elokuuta 2014

Vieraita!

Eilen käytiin pitkällä metsälenkillä Narin kanssa. Pentu sai olla vapaana lähes koko lenkin ja revitteli niin täysiä, kun vain tuommoinen pieni paimen pääsee. Olikin aika väsynyt sen jälkeen, nukkua tuhersi vain koko loppu päivän. Hauskaa taisi pienellä olla, ilme oli ainakin sen näköinen kuin Nari olisi huutanut "TÄÄ ON NIIN SIISTIIII!!!!"


Sivurohviili. Ihminen meni ja sitä kytättiinPyysin Naria kiipeämään kiven päälle ja istumaan ja sinnehän se meni!

Näin hienosti posetti <3

Toisen kiven päällekin kiipesi pyynnöstä, kyllä siitä posetus eläin tulee!Jos eilen oli kiva päivä niin tänään oli superisti parempi! Nimittäin koulun jälkeen Maija ja Nauru saapuivat meidän kanssa lenkille. Suunnattiin taas metsään ja tytöt revitteli täysiä, Maijan ja minun rupatellessa ja syödessä mustikoita.
Nauru jäi luokseni hoitoon, vien sen huomenna takaisin kotiin. Kyllä on tytöillä hauskaa, pelkkää leikkiä vain! Nytkin painivat tuossa vieressä, kuten ovat tehneet melkein koko päivän :) Mahtaa olla väsynyttä porukkaa huomen illalla.

Vauhtia riitti jälleen
Kyllä Nari nauttii kun sai koiraseuraa. Pitäisi useammin saada koirakavereita hoitoon, olisi Narilla seuraa :)

EDIT: Narin silmätulehdus on saatu hienosti hallintaan. Silmät eivät rähmi juuri ollenkaan enää, joten voiton puolella ollaan :) Nopeasti selätettiin tuo tauti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti